Ako si efektívne zorganizovať šatníkovú skriňu?

24. 03. 2022

Nevyznáte sa vo svojej vlastnej skrini? Máte v nej množstvo zbytočných vecí a každodenné hľadanie oblečenia je záťažou? Poradíme vám, ako si efektívne zorganizovať šatníkovú skriňu, aby ste mali všetko potrebné hneď poruke. 

 Šatníkové skrine máme častokrát preplnené oblečením, ktoré nosíme len málo, ale aj vecami, ktoré tam vôbec nepatria. Nevyznáte sa vo svojej vlastnej skrini a nájsť každodenné oblečenie zaberá čas a námahu? Poradíme Vám, ako si efektívne zorganizovať šatníkovú skriňu, aby ste mali všetko potrebné ihneď poruke.

Najprv sa zbavte nepotrebných vecí

Všetci to poznáme. V skrini sa nám povaľujú ponožky bez páru, zabudnutý opasok, vreckovky, ale aj kozmetika, obliečky na periny, či skryté darčeky. Všetky veci, ktoré nie sú oblečením a do skrine nepatria, vyraďte. Prípadne si vyhraďte jednu zásuvku, alebo hornú policu, na skladovanie maličkostí.

Oblečenie si uložte systematicky

Využite čo najviac miesta na vešiakoch, oblečenie tak budete mať prehľadné a vždy poruke. Na spodné police uložte pravidelne nosené veci, na vrchné si odložte sezónne oblečenie. Veľmi dobrým nápadom je aj využitie vákuových vriec na uskladnenie oblečenia.

Skriňa presne podľa vašich potrieb

Neexistuje nič lepšie pri správnom organizovaní, ako skriňa vytvorená na mieru presne podľa Vašich predstáv. Vy viete najlepšie, koľko oblečenia a iných vecí potrebujete skladovať a aký veľký priestor máte k dispozícii pre šatníkovú skriňu. U nás môžete využiť aj náš konfigurátor, pomocou ktorého si nastavíte vizualizáciu skrine podľa Vášho priestoru.

Využite iné spôsoby skladovania

Sezónne oblečenie, ktoré nebudete nosiť niekoľko mesiacov, prípadne posteľné obliečky a podobné kusy nemusíte skladovať v šatníkovej skrini. Sami dobre viete, že podobné veci v skrini len prehadzujete z miesta na miesto a zavadzajú. Využite preto plastové boxy, ktoré sa dajú ľahko uložiť napríklad pod posteľou. Na skladovanie šperkov a iných maličkostí sú výborné organizéry, ktoré po vložení do zásuvky vytvoria prehľadné oddelenia. 

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk