Luxusné postele a nočné stolíky

08. 09. 2020

Správna posteľná bielizeň premení vašu spálňu na relaxačnú oázu. Luxusné postele a nočné stolíky, áno alebo nie?

Vo viacerých článkoch sme zdôraznili dôležitosť správnej postele, správneho matraca či výber vhodného roštu. Pozornosť sme ale nikdy nevenovali luxusným posteliam a nočným stolíkom. Obávam sa, že je to aj preto, lebo si neuvedomujeme, že kvalitu dobrého spánku ovplyvňuje aj posteľná bielizeň,ktorú sme si vybrali. Navyše, luxusná posteľná bielizeň napomáha kvalitnému spánku. Nielen posteľná bielizeň, ale aj nočný stolík a iný nábytok, ktorý do spálne dáte, ovplyvňuje to, ako sa v nej cítite. 

Nielenže spíte, ale aj vyzeráte lepšie

Keď sa zamyslíme nad významom slova luxus, zrejme by si veľa z nás luxusnú posteľ predstavilo ako drahú, komerčnú záležitosť, ktorú si nemôžeme dovoliť. Opak je pravdou. Vysoká cena nemusí vždy znamenať kvalitu.Luxusná posteľ nemusí stáť majland. Luxusná posteľ neznamená, že musíte si kúpiť najdrahšiu posteľ z ponuky. Luxusná posteľ je taká, v ktorej sa cítite komfortne. Celkový dojem a vašu spokojnosť formuje aj zariadenie spálne či posteľná bielizeň.

Produkt si môžete zakúpiť tu.

Kvalitný nočný odpočinok vám pomôže nielen cítiť sa duševne sviežo, ale dá vášmu telu príležitosť obnoviť poškodené tkanivo, posilniť imunitný systém a uvoľniť napäté svaly. Ba čo viac, kvalitný odpočinok sa prejaví aj na vašom vzhľade.

Vaša spálňa sa vám bude páčiť

V spálni trávime veľa času, preto je dôležité, aby sme sa v nej cítili dobre. Mali by sme ju naplniť vecami, ktoré milujeme, ktoré nám prinášajú radosť a cítime sa v nich spokojne. Ústredným kúskom spálne je posteľ. Krásne a pohodlné dizajnové posteľné prádlo dodá našej spálni pohodlie a budeme sa v nej cítiť príjemne.

Vedľa postele už tradične patrí nočný stolík. Ten poskytne praktický priestor na položenie lampy, obľúbenej knižky či všetkého potrebného, čo by sme pred zaspávaním alebo bezprostredne po zobudení mohli potrebovať. Nočné stolíky sa zároveň podieľajú na charakteristickom výraze spální, a preto ich nezabudnite umiestniť aj do tej vašej.V našej ponuke nájdete klasické, ale aj luxusné nočné stolíky.


Produkt si môžete zakúpiť tu.

Urobte niečo pre seba

Občas musíme dopriať aj sebe. Trávime toľko času robením vecí pre ľudí, ktorých milujeme, že niekedy zabudneme na svoje blaho alebo si dokonca myslíme, že si nezaslúžime míňať peniaze alebo čas sami pre seba. Starostlivosť o seba nie je luxus, je to nevyhnutnosť. Ak sa o seba nebudeme dobre starať, ako môžeme mať energiu na starostlivosť o ľudí okolo nás? Luxusné nočné postele nemusia stáť majland... veď aj tak si každý z nás luxus predstavuje inak :)

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk