Chcete mať perfektnú spálňu? Toto sú tipy ako na to

21. 10. 2020

Je potrebné investovať viac času do toho, aby sa z našej spálne stala čo najharmonickejšia miestnosť domu. Chcete mať perfektnú a harmonickú spálňu? Toto sú tipy ako na to.

Chcete mať perfektnú spálňu? Toto sú tipy ako na to

Sú medzi nami ľudia, ktorí do zariadenia spálne, výberu správnej postele či matraca neinvestujú a hovoria: “veď tam iba spíme.” Opak je však pravdou. Práve preto, že “tam iba spíme,” by sme mali investovať viac času do toho, aby sa z našej spálne stala čo najharmonickejšia miestnosť domu. Spálňa je miestom, kde sa naše telá zotavujú po dlhom, náročnom dni. Spálňa musí byť oázou pokoja, kde si oddýchne aj naša myseľ. Chcete mať perfektnú a harmonickú spálňu? Toto sú tipy ako na to.

Prečítajte si aj: Ako vybrať správnu posteľ pre školáka

Zariaďujte symetricky

Symetria v spálni je veľmi dôležitá. Ide o vytvorenie rovnakého priestoru okolo postele, nočných stolíkov a svetiel, prípadne obrazov a iného nábytku umiestneného v miestnosti. Okolo postele musíte mať všetky tri strany rovnaké, aby bola prístupná rovnakým spôsobom bez ohľadu na to, na ktorej strane spíte. Nielen z praktických dôvodov - je to aj mimoriadne estetické.

Ak napríklad pred spánkom radi čítate knihy, potrebujete miesto na ich uloženie. Nočný stolík s malou zásuvkou v hornej časti môže byť vaším užitočným spoločníkom. Kombinácia funkčnej lampy, knihy a sviečky je dokonalým príkladom toho, ako môžete štýlovo vyplniť miesto na vašom nočnom stolíku.

Produkt si môžete zakúpiť tu.

Dokonale zlaďte nábytok

Ľudia majú tendenciu pridať do spálne viac nábytku, ako je potrebné. Porozmýšľajte a rozhodnite sa, čo tam naozaj potrebujete. Preplnená spálňa je nielen stresujúca, keď večer idete spať, ba dokonca, ťažko sa v nej pohybuje. Posteľ, nočné stolíky a skriňa sú holým základom toho, čo z hľadiska nábytku v spálni, naozaj potrebujete.

                                   Produkt si môžete zakúpiť tu.

Poznajte svoj štýl

Pokiaľ ide o celkový štýl vašej spálne, preskúmajte farebnú paletu a rozhodnite sa, v akom štýle chcete doladiť farebnosť a estetiku tejto miestnosti. Farba steny, ktorú vyberiete, hrá pri vytváraní celkového vzhľadu veľmi dôležitú úlohu. Ak vám môžeme poradiť, stavte na svetlé farby - priestor opticky rozjasnia a zväčšia. Avšak, myslite na to, že farba steny musí komunikovať s celkovou témou vašej spálne.

Vyberte si štýl, ktorý je osobný, jedinečný a nadčasový. Ak v celej miestnosti dodržiavate zvolený štýl, neexistuje správna alebo nesprávna odpoveď, ako by vaša spálňa mala alebo nemala vyzerať.

Kúpte si kvalitnú posteľnú bielizeň

Nie je prekvapením, že faktor pohodlia vo vašej spálni ovplyvňuje aj použitá bielizeň či počet vankúšov. Je veľmi nepravdepodobné, že by sme týmito vecami šetrili v našich obývačkách, tak prečo by sme na nich mali šetriť v spálni?

Produkt si môžete zakúpiť tu.

Myslite na doplnky

Nezabudnite na detaily - použite rôzne dekoratívne predmety, vďaka ktorým bude vaša izba vyzerať esteticky upravená a zladená. Vaša spálňa je jednou z najdôležitejších miestností vášho domu. Bude to miestnosť, v ktorej sa každé ráno zobudíte, a preto by ste ju mali zariadiť tak, aby ste sa budili s úsmevom na tvári. 

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk