Jarné upratovanie spálne - ako na to?

19. 03. 2021

Pamätajte, že minimálne jednu tretinu svojho života strávite práve v spálni, a práve preto si táto miestnosť zaslúži vašu pozornosť. Jarné upratovanie spálne - ako na to?

Jedným z prvých príznakov jari je prechod na letný čas na konci marca. Jar je akoby znovuzrodením, novým začiatkom. Spálňu môžeme osviežiť napríklad jarným upratovaním. Pamätajte, že minimálne jednu tretinu svojho života strávite práve v spálni, a práve preto si táto miestnosť zaslúži vašu pozornosť. Jarné upratovanie spálne - ako na to?

Prečítajte si aj: Ako zvládať finančný stres, ktorý vám v noci nedá spať?

Nový vzhľad

Dramatickú zmenu môžete urobiť vymaľovaním a zmenou farby miestnosti. Možno si poviete, že farba spálne je len otázkou estetiky, avšak, farba izby môže mať zásadný vplyv na vašu emocionálnu a fyzickú pohodu - rovnako ako aj na váš spánok. Akej farby by mala byť vaša spálňa?

Organizácia je nevyhnutná. Navrhnite si usporiadanie svojej spálne tak, aby všetky vaše veci mali svoje miesto. Chcete mať perfektnú a harmonickú spálňu? Toto sú tipy ako na to.

Správny matrac a kvalitná bielizeň

Vankúše sa odporúča vymieňať každé tri roky. Čo sa týka plachiet a bielizne, vyskúšajte rôzne textílie, aby ste pre seba našli tú pravú.

Kvalitný nočný spánok môže pomôcť znížiť bolesti chrbtice, avšak, na oddych a regeneráciu naše telo potrebuje dobrý podporný matrac. Ak váš matrac prežil niekoľko jarných období (min. 7), pravdepodobne vám už neposkytuje náležitú podporu na optimálny odpočinok. Je čas popremýšľať o kúpe nového. O tom, že zlý matrac ohrozuje naše zdravie, snáď ani nemusíme polemizovať. Ako si vybrať správny matrac, sme pre vás spísali v tomto článku.

Matrac Dream Optimal. Produkt si môžete zakúpiť tu.

Atmosféra je dôležitá

Myslite na detaily. Ventilátory alebo klimatizácia vám môžu pomôcť zaspať kvôli ich jemnému šumu. Vytvorte si spálňovú atmosféru, v ktorej sa budete cítiť bezpečne a pokojne.

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk