3 nápady a inšpirácie pre prípravu spálne na leto

20. 06. 2022

Pripravte si spálňu na nadchádzajúcu letnú sezónu. Prinášame vám niekoľko jednoduchých nápadov, vďaka ktorým do teplých letných spální vnesiete štýl a pohodu.

1. Vymeňte teplé periny a paplóny za ľahké letné prikrývky

Počas teplých letných nocí nebudete potrebovať svoje tradičné teplé paplóny. Preto je najvyšší čas ich vymeniť za tenšie prikrývky , ktoré Vám počas noci dodajú pocit letnej sviežosti. Rovnako ak používate na oknách závesy, vymeňte ich za vzdušné jemné záclony.

2. Letné farby rozžiaria celú miestnosť

Či už ste sa rozhodli pre výmenu textílií alebo nie, určite použite obliečky, vankúše a celkové zariadenie izby v sviežich letných farbách . Základná biela farba s miernym nádychom bledomodrej a fialovej navodia stredomorskú atmosféru . Pre odvážnejších existuje niekoľko farebných kombinácií, ktoré vynikajúco vyniknú počas leta. Červená a biela, najmä v pruhovaných vzoroch, majú nezameniteľnú asociáciu so slnečníkmi a prinesú do vášho príbytku trochu pláže. Modrú a bielu si spájame s morom a loďami a nič nepokazíte ani žltými prvkami, ktoré reprezentujú slnečné lúče.

3. Umenie, doplnky a kvety

Výtlačky nástenných umeleckých obrazov sú v dnešnej dobe cenovo dostupné a ľahko ich zoženiete. Vyveste si svoje obrazy alebo fotografie svojich najobľúbenejších cestovných lokácií alebo dovoleniek snov pre nastavenie scény . Zbavte sa dohorených zimných vonných sviečok a vneste do spálne nové svieže vône napríklad v podobe difuzéra esenciálnych olejov. Kvety sú nenahraditeľné pre rozjasnenie priestoru v každom ročnom období, preto si počas leta zadovážte novú veselú vázu a naplno využite sezónu čerstvých ruží. 

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk