5 základných tipov, ako navrhnúť hosťovskú izbu

23. 09. 2021

Máte doma nevyužitú miestnosť z ktorej by ste radi vytvorili hosťovskú izbu? Máme pre vás niekoľko tipov, ako jednoducho a efektívne vytvoriť pre vašich hostí takzvané malé kráľovstvo, kde sa budú cítiť maximálne príjemne a pohodlne!

 Máte doma nevyužitú izbu, ktorú by ste radi poskytli vašim návštevníkom, no nemáte predstavu o tom, ako ju zariadiť tak, aby sa hostia u vás cítili príjemne? Ak sa chcete stať vynikajúcimi hostiteľmi, je dôležité, aby vaši priatelia, či rodinní známi od vás odchádzali s úsmevom na tvári. Na to, aby ste boli vychválení až „do nebies,“ potrebujete vytvoriť takú atmosféru, kde sa budú cítiť naozaj ako doma!

Upozorňujeme, že tento článok je venovaný tým, ktorí svojich hostí uvítajú s radosťou, pretože vďaka našim tipom už od vás nebudú chcieť odísť. ???? Tu sú:

Čistý a ľahký dizajn

Určite nikto z nás netúži spať v miestnosti, ktorá je zároveň aj skladiskom. Preto navrhujeme spálňu, ktorá bude charakteristická čistými líniami s veľkým počtom úložných priestorov, kde si vaši hostia hravo odložia všetky veci bez toho, aby sa o ne museli potkýnať a prinajhoršom, by ste s nimi museli utekať na pohotovosť.

Základný nábytok

Aj napriek tomu, že sa hostia u vás dlho nezdržia, nemyslite si, že hosťovská izba potrebuje iba posteľ. Okrem spánku sa v izbe budú vykonávať aj iné činnosti, či už príprava, prezliekanie, čítanie a podobne. Preto myslite na nočné stolíky, komodu, pracovný stolík so stoličkou a zrkadlo. Aj vďaka tomu sa budú u vás cítiť komfortne s pocitom, že ste im dopriali súkromie.

Príjemné farby

Určite viete o tom, že aj farby vplývajú na našu celkovú atmosféru a kvalitný spánok. Okrem toho, že je dobré farby ladiť s dizajnom celého domu, máte na výber z pastelových alebo neutrálnych farieb. Nič nepokazíte napríklad žltou farbou a jej rôznymi odtieňmi, ktorá stimuluje upokojenie nervov, ani zelenou, ktorá vytvára pozitívne pocity. Ten, kto rád experimentuje, môže vyskúšať striebornú farbu, ktorá v nás evokuje mesačný svit. Skúste sa vcítiť do kože vašich hostí, ktorí vám určite poďakujú za skvelý a pokojný spánok!

Provizórna zábavná zóna

Konečne odišli! ???? Hosťovská izba nemusí slúžiť len hosťom. Môžete z nej vytvoriť miestnosť, v ktorej sa ako rodina zabavíte a využijete ju ako zónu na oddych a zábavu. Stačí vám rozkladacia pohovka a projektor, vďaka čomu si vytvoríte atmosféru domáceho kina!

Mierne osvetlenie

Závesné svetlo či nočná lampa, nielenže zútulnia izbu, ale ušetria vám aj rodinný rozpočet. Keďže budete túto izbu využívať len minimálne, odporúčame nainštalovať jednoduché závesné svetlo, zapustené svetlá a malú nočnú lampu. Sme si istí, že dobré a jednoduché osvetlenie dokáže z hosťovskej izby vytvoriť malé kráľovstvo!

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk