Naozaj som velmi spokojna

05. 02. 2018

Dobry den, pani Gabovicová.

S Vasou postelou aj matracmi (Katka - kralovska vyska, matrace Adam a Eva) som naozaj velmi spokojna, trochu som vahala, ci nebude vysoka, ale vobec mi to neprekaza, spi sa na nej vyborne. Poradili ste mi k nej aj prakticke nocne stoliky (to, ze nie su na nozickach ocenujem hlavne pri vysavani a umyvani podlahy).

Postel poskytuje velkorysy ulozny priestor a dala sa v pohode umiestnit aj do mensej spalne v beznom 3-izbovom byte. A ako vidite, spalna vobec neposobi stiesnenym dojmom, aj ked postel zabera vacsinu priestoru.

Ked ste mi ju dorucili, bola som stastna, ze som si objednala aj vynasku na 7. poschodie. Chlapci, co ju doviezli, sice az taki stastni neboli :-) a skonstatovali, ze to bola z mojej strany velmi vyhodna investicia ;-) No neviem, ci by som niekoho zo susedov len tak presvedcila, aby mi to vyniesol hore, lebo boli to fakt velke a tazke kusy, ktore bolo treba vyniest po schodoch (pozdravujem Vasich zavoznikov ;-))

Takze asi tolko... Ano, vyskytli sa aj male nedostatky - pri montazi povolila dyha na jednej strane dosky a vylomila sa tam cca 5 cm kus z dosky, jeden matrac mal poškodený igelit a bola na nom mala dierka, ale to sa stava. A radost z novej postele bola vacsia, ako tieto detaily. A musim Vas pochvalit aj za darcek -pero, je jedno z mojich oblubenych, vyborne sa s nim pise.

S pozdravom

Ševčíková Petra, Mazorníkovo - Brezno , 5.2.2018

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk