Pani na predajni bola neskutočne šikovná

16. 03. 2018

Dobrý deň,

z Vašej spoločnosti sme si objednali celú spálňu. Začalo to tým, že nám „padla do oka“ posteľ, ktorá bola iná ako vo všetkých ostatných obchodoch s nábytkom. Pôvodne sme neplánovali kúpu celej spálne, ale po sedení u pani Mikulovej vo Vašej predajni v Laugaríciu, ktorá nám vizualizovala celú izbu, a to aj so šikmým stropom, ktorý máme na poschodí, kde je spálňa umiestnená a po vyčíslení celkovej sumy, ktorá bola pre nás prijateľná, sme začali uvažovať nad objednaním celej spálne.

Pani na predajni bola neskutočne šikovná a po viacerých alternatívach vizualizácie sme sa zhodli na konečnej verzii. Celý prístup pri následnej návšteve predajne a objednávaní bol veľmi kultivovaný. Vyskúšali sme matrace, opätovne sme sa vrátili pre farebnú „vzorku“ materiálu, nakoľko sme do spálne potrebovali kúpiť aj závesy a farebne sme ich potrebovali doladiť. Čas dodania bol podľa dohody a páni, ktorí nám robili montáž spálne boli taktiež veľmi šikovní. Jediný problém máme s komodou. Vrchná zásuvka na komode na boku jemne odstáva a spodnú zásuvku otvárame až na opakový pokus.

Posteľ zostala z celkového zariadenia spálne stále TOP :) . Každý večer sme s manželom prekvapení, ako sa nám dobre leží, aj keď manžel má obojstranný matrac otočený na tvrdšiu stranu a ja na mäkšiu. Druhý v obľúbenosti je otoman, pre ktorý sme rozhodli napriek tomu, že izba nie je až taká veľká. Toto rozhodnutie sme ocenili, keď otoman využívame na rýchle upratanie prikrývok a županov. Dá sa naň posadiť, ľahnúť aj čítať knižka. A je krásny :).

Obaja sme spokojní a ak by sme prerábali ďalšiu izbu, určite by Vaša predajňa bola prvá, kam by sme sa išli inšpirovať. Izba nie je veľká, takže fotky z nej sa nedajú urobiť tak pekne ako vo veľkej predajni. Napriek tomu zasielam dve fotografie, ktoré sme urobili v „mobilovej kvalite" hneď po montáži spálne a posielali sme ich synovi do zahraničia, aby sa aj on potešil.

Prajem pekný deň

Peťovská Gabriela, Hrabovka 16.3.2018

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk