Postel je jednoducho fantasticka! D A K U J E M E celemu timu, ktory sa podielal na vyrobe prave tej 'NASEJ' postele. :)

12. 02. 2019

Dobry den, 

sluzby spolocnosti Wood-servis sme po prvy krat vyuzili uz pred par rokmi, kedy sme si zakupili skvele dva vysoko kvalitne matrace. Tentokrat sme sa konecne rozhodli kupit si novu - nasu vysnivanu manzelsku postel. Niet nad kvalitneho slovenskeho vyrobcu, ktory vie, ako uputat zakaznika! :) Vyuzili sme sluzby predajne v BA Styla, kde sa nas ujala velmi mila pani predavacka. Velmi ochotne nam vsetko vysvetlila (od vyberu latky - po samotnu dopravu a montaz) Zvolili sme si postel Veronika s uloznym priestorom a vyklopom z boku. Je to velmi prakticke, lahke otvaranie a ten priestor, ktory sme ziskali na odkladanie je skutocne na nezaplatenie! Velkym plusom je aj odvetravacia mriezka v uloznom priestore. A ako bonus na zaver....zaoblene a latkou potiahnute korpusove ramy. To je detail, ktory uputa aj pozornost, ale aj ochrani pred nocnym zakopnutim :)

Postel je jednoducho fantasticka! D A K U J E M E celemu timu, ktory sa podielal na vyrobe prave tej 'NASEJ' postele. :) V neposlednom rade by som chcela poukazat na drobnost, ktora nas velmi potesila. Prisiel nam zo spolocnosti dakovny list s prilozenym zlavovym kuponom k dalsiemu nakupu. 

Dakujeme, urcite vyuzijeme! 

Cisarovci, Bratislava, 12.2.2019

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk