Radi podporujeme slovenske firmy...

21. 03. 2022

Dobry den,

sme velmi radi, ze sme si vybrali prave firmu Wood service. Radi podporujeme slovenske firmy a aj napriek tomu, ze postel nebola jedna z najlacnejsich na trhu, cena je viditelna na kvalitnych materialoch, z ktorych je prevedena a vyzera naozaj velmi pekne. Trochu komplikovanejsie zlozenie z viacerych casti, nam na zaciatku urobilo drobne vrasky na cele, ale podarilo sa :) a momentalne sluzi k spokojnosti. 

Chcem vyzdvihnut a podakovat za pristup k zakaznikom. Tak ako je dolezity kvalitny produkt, dolezite su aj sluzby a ludia sprostredkujuci dany produkt. Nie len cena ale aj tento segment moze byt rozhodujuci pri porovnani s konkurenciou. Mate velmi sikovnych a prijemnych zamestnancov. V ktorejkolvek faze vybavenia mojej objednavky ma vzdy kontaktovali mili a ustretovi ludia, dokonca aj pri zmene nejakych drobnosti nebol nikdy problem a vsetko bolo urobene promptne. 

Odovzdajte prosim podakovanie svojim zamestnancom, nech im tento pristup vydrzi co najdlhsie. Prajeme vela uspechov v dalsom podnikani, lojalnych zamestnancov, dobrych zakaznikov, radost z prace a kreativnu mysel pri navrhu novych produktov a co najmenej reklamacii... 

Pekny den.

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk