S nábytkom do spálne nadmieru spokojní

05. 12. 2017

Dobrý deň,

hneď na úvod musím povedať, že s manželkou sme s nábytkom do spálne nadmieru spokojní. Nad výmenou sme rozmýšľali už dlhší čas, pretože pôvodný nábytok sme užívali asi 27 rokov a matrace boli už veľmi vyležané /hlavne môj/. Dôležitý bol tip od kamarátky,ktorá si spálňu u vás objednala a tak sme po večeroch listovali na vašej web stránke a pomaly sa rozhodovali, aká bude farba dreva,veľkosť čela, výška, nočné stolíky, k tomu ešte rošty a matrace.Dali sme si upraviť aj komodu na mieru a nad ňu poličku.Veľa nám pomohli aj vaše videá. Keď sme už mali všetko vybraté, navštívili sme vašu predajňu v Trnave a tam sa nás ujala p.Doskočilová, ktorá nám na všetky otázky rada a hlavne odborne poradila, za čo jej aj touto cestou ešte raz ďakujeme. Musím ale povedať,že sme si to všetko nechali uležať v hlave a prišli sme spraviť objednávku asi o týždeň neskôr.

 Dohodli sme sa aj na termíne dodania a dovoz sme riešili už s p.Grófovou, ktorá našla pre nás vhodný termín. Takisto rýchlo vyriešila menšiu reklamáciu,keď nám v roštoch chýbali kovania sklápania hlavy a napokon sme si u nej dodatočne objednali aj stolček na sedenie, pretože kráľovská veľkosť je ozaj kráľovská... Takže aj jej vyslovujeme poďakovanie.

 Montáž som si vykonal sám a všetko pasovalo-každá dierka aj skrutky. Spí sa nám sladko a priatelia sa tiež pýtajú ako sme spokojní, tak každému len odporučíme a v tejto dobe má u vás jeden kamarát posteľ objednanú. 

Posielam vám pár záberov,spálňa je v bytovke, je menšia a ťažšie sa to fotí. 

Prajem vám ešte veľa spokojných zákazníkov.

 S pozdravom Krupa Ján, Vráble

5.12.2017

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk