Skrine na mieru majú svoje výhody

06. 07. 2020

Častokrát sa stáva, že nám píšete s prosbou návrhu skrine na mieru. Aj to je jeden z dôvodov, prečo pre vás pripravujeme konfigurátor, kde si svoju ideálnu skriňu na mieru navrhnete sami – a to všetko on-line. O tom, že skrine na mieru majú svoje výhody, vás presvedčíme v tomto článku.

Konfigurátor na našej stránke funguje jednoducho. Najskôr si vyberiete o akú skriňu máte záujem (vstavaná alebo samostatná), potom zadáte rozmery. Následne si vyberiete počet oddelení a zvolíte si moduly interiéru. Takto si vytvoríte skriňu na mieru podľa vašich predstáv.

V ďalšom kroku sa prekliknete na voľbu materiálu interiéru skrine. Na výber sa vám zobrazí materiál zoradený do štyroch cenových skupín. Keď si budete istí, že skriňa o akej snívate, sa črtá v našom návrhu, kliknite na ďalej. Zobrazí vám možnosť voľby dverí a ich materiálu. A je to hotovo! Vyplňte formulár pred vami a my vám pošleme presnú, nezáväznú cenovú ponuku s rozpisom materiálu, komponentov a vizualizáciou Vašej skrine.

Prečítajte si aj: Príbeh nášho nábytku na mieru

Pýtate sa, prečo skrine na mieru vytvorené našim konfigurátorom, majú svoje výhody? 

Okrem dizajnu si sami môžete zvoliť aj materiál, ktorý bude použitý pri výrobe vašej skrine. Keďže si návrh viete vytvoriť on-line, realizácia vašej predstavy bude nielen jednoduchšia na jej pochopenie, ale i na samotnú výrobu. Môžete si vybrať odtieň dreva, ktorý sa vám páči tak, aby ladil k vášmu interiéru. Nápaditosti sa medze nekladú a ponúkaná škála farieb dreva je naozaj bohatá. V neposlednom rade, ak si skriňu na mieru necháte vyhotoviť u nás, rozhodne nebudete ľutovať. Naši odborníci vás nielen usmernia a pomôžu vám pri tvorbe návrhu, ale vás aj prekvapia rýchlou a kvalitnou robotou. Skrine na mieru vytvorené podľa vašich predstáv majú svoje výhody – sú to jedinečné dizajnérske kúsky, ktoré sú navrhnuté vami, realizované nami. 

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk