Takže na záver chcem len potvrdiť , že som veľmi , veľmi spokojný a som rád, že som si vybral vašu firmu na realizáciu n

11. 06. 2018

Dobrý deň

V prvom rade musím povedať, že o Vašej firme som nikdy nepočul a na odporúčanie kolegu som navštívil Vašu predajňu v Trnave. Už na prvý pohľad ma Vaše výrobky ohromili svojou mohutnosťou a perfektným prevedením. Už v tom momente som bol rozhodnutý , že odtiaľto neodídem bez objednania tovaru.

Aj sa tak stalo. S Vašou zástupkyňou sme si sadli jak sa hovorí na zadok a do 10 min sme mali objednávku nachystanú. Povedal som čo chceme a bolo. Nevymýšľala, neprehovárala, nezveličovala išla priamo na vec a dohoda bola na stole. /Nie jak u tých ,,poliakov,, čo Vám ponúkajú neviem čo vychvaľujú to do neba a potom to stojí za ...... /

Takže ako píšem, do 10 min som mal objednané tri postele !!!!

Po týždni nám to s manželkou nedalo a opäť sme Vás navštívili a scenár bol podobný ako o pár riadkov vyššie.

10 min a boli objednané 2 skrine ,2 komody,2 písacie stoly.

Termín dodania bol presne taký na akom sme sa dohodli, chlapci sa ohlásili včas, prišli pozdravili , pustili sa do roboty a za 2 – 3 hodinky bolo hotovo. Každý jeden diel mi predviedli, preverili správnosť montáže a odchádzali.

Takže na záver chcem len potvrdiť , že som veľmi , veľmi spokojný a som rád, že som si vybral vašu firmu na realizáciu nášho interiéru. Každej návšteve, ktorá k nám príde a ktorej sa nábytok páči vrelo odporúčam vašu firmu !!!

S pozdravom

Branislav Chudý, Opoj, 11.6.2018

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk