Veľmi milo sme boli prekvapení odborným a veľmi ústretovým prístupom Vášej obchodnej zástupkyne

17. 05. 2017

Dobrý deň.

Čo sa týka poradenstva priamo v predajni, tak sme boli veľmi milo prekvapení odborným a veľmi ústretovým prístupom Vášej obchodnej zástupkyne pani Rzeszotovej, ktorá ochotne a vyčerpávajúco odpovedala na naše otázky, ktoré sme pri výbere nábytku do spálne mali. Tak isto aj priamo návrh s vizuálnym vyobrazením k cenovému návrhu bol spracovaný na veľmi dobrej technickej a vizuálnej úrovni. Myslíme si, že hlavne prístup, ochota a veľmi dobé vedomosti pani Rzeszotovej o predávaných výrobkoch nás naviac presvedčili v rozhodnutiu objednať nábytok vo Vašej predajni. Aj keď sme trochu sklamaní, že následujúcu objednávku vstavaných skríň do chodby, kde je napojenie skríň v tupom uhle, nieste schopný z hľadiska personálneho obsadenia spracovať (ale ak sa mám priznať tak ani ďalší výrobcovia nechceli do toho ísť), takže sme sa rozhodli prijať návrh tlmočený pani Rzeszotovou od Vášho p. riaditeľa, že ak si dodáme vypracovaný porezný plán, tak nám aspoň vyrobíte jednotlivé diely, ktoré si namontujeme sami. (dúfam, že ešte tá ponuka platí)
Čo sa týka samotnej dodávky a montáže, tak tá prebehla tiež bez nejakých výhrad. Montážnici pracovali veľmi čisto a precízne, tovar bol dodaný v poriadku a bez poškodení. Veľmi sme spokojní s manželskou posteľou, ktorá nielen pôsobí masívne a pevne, ale aj taká je. Je veľmi pohodlná a zahŕňa veľký odkladací priestor, ktorý nás svojim objemom prekvapil.

Ak mám zhrnúť hodnotenie celého procesu, od samotného oslovenia v predajni, návrhu cez objednávku a samotnú realizáciu dodávky a montáže, hodnotím ako veľmi dobrý. S manželkou sme veľmi spokojní s rozhodnutím nákupu u Vás.
Prikladám dve fotografie z našej novej spálne.

Prajem pekný deň a teším sa ešte na následnú spoluprácu, ktorá dúfam dopadne podobne ako predchádzajúca realizácia.

Gurský Martin, Žilina

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk