ZDRAVO A S POCITOM LUXUSU

14. 03. 2018

Majitelia hotelov dbajú na to, aby boli izby pre tých najvyberavejších zákazníkov zariadené naozaj nadštandardne. Vedia, že tým najdôležitejším nábytkom izby je posteľ, a preto najväčšiu pozornosť venujú práve jej výberu. Na pocit pohodlia na posteli nevplýva len jej šírka, dĺžka či prevedenie matraca, ale aj výška, v ktorej je položený. Veď určite sa aj vám spí lepšie na dostatočne vysokej posteli ako na lôžku, ktoré je doslova nalepené na zemi. Komfort z luxusných hotelových izieb vo forme kráľovsky vysokých postelí si môžete vďaka Wood Service Group dopriať aj u vás doma.

VÝŠKA LÔŽKA SA MÔŽE VYŠPLHAŤ AŽ NA 70 CENTIMETROV

Ak sa chcete aj vy ráno zobúdzať svieži, cítiť sa vo svojej posteli zdravo a zároveň luxusne, postele z radu Kráľovská veľkosť si určite získajú vašu pozornosť. Ich hlavnou odlišnosťou oproti iným lôžkam je ich atypická a nadštandardná výška. Z bežných 45 cm vyrástli tieto postele až na výšku 55 cm, ktorá vám počas spánku či oddychu dodá pocit nadnesenosti a vytvorí vám maximálny komfort. V závislosti od hrúbky matraca sa môže vzdialenosť od zeme po spaciu plochu vyšplhať na 65 až 70 centimetrov, čím si aj vy doma doprajete spánok ako prominentní hostia v luxusných hoteloch.

POSTELE Z LÍNIE KRÁĽOVSKÁ VEĽKOSŤ UĽAHČIA RANNÉ VSTÁVANIE

Veľmi významným dôvodom, prečo sú vyššie položené postele predurčené na zdravý a komfortný oddych, je uľahčené vstávanie. Kĺby sú ráno nerozhýbané, mierne stuhnuté, a preto môže zdvíhanie sa z postele robiť problém, najmä starším ľuďom či tým, ktorí trpia ochoreniami pohybového aparátu. V porovnaní so stávaním z nízkej postele je vstávanie z jednej z postelí Kráľovskej veľkosti svižnejšie a vyžaduje si menšie zapojenie fyzickej sily. Stačí sa len jednoducho prevaliť na kraj postele, dať nohy na zemi a už prakticky stojíte.

KRÁĽOVSKÉ POSTELE S KRÁĽOVSKY VEĽKÝM ÚLOŽNÝM PRIESTOROM

Veľká vzdialenosť medzi zemou a spacou plochou vytvára priam ideálne podmienky na využitie miesta pod posteľou na vytvorenie úložných priestorov. A postele z línie Kráľovská veľkosť sa vyrábajú aj vo verzií, ktoré ich majú zabudované, dokonca s najväčšou kapacitou vo svojej triede. Ak sa rozhodnete pre tento variant, získate úložný priestor s objemom až 1440 litrov, ktorý pojme naozaj čokoľvek, čo potrebujete uskladniť.

KVALITU GARANTUJE ODVÁŽNA 6 ROČNÁ ZÁRUKA

Za garanciu kvality produktov môžeme považovať aj sebavedomie výrobcu ponúknuť pre svojich klientov podmienky, aké sa hľadajú len ťažko. Wood Service Group dbá na precíznu výrobu nábytku a preto vám aj na  vybrané postele dokáže poskytnúť až 6 ročnú záruku. Vyberte si jednu z nich aj vy na Postele-spalne.sk alebo navštívte jednu z našich predajní.

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk