3 tipy na moderné minimalistické zariadenie spálne

04. 10. 2022

Rozhodujete sa pre moderné minimalistické zariadenie spálne? Prinášame vám dizajnové 3 tipy, ktoré vám pomôžu vytvoriť dokonalý priestor na odpočinok.

Spálňa je miestom na odpočinok a spánok, preto je dôležité vytvoriť v nej upokojujúcu atmosféru. Nebojte sa minimalizmu: v súčasnosti sú minimalistické spálne zamerané na čisté línie a upokojujúce farby - nie však na ostro-biele steny! Prinášame vám 3 tipy na moderné minimalistické zariadenie spálne, ktoré vám pomôžu vytvoriť dokonalý priestor na odpočinok.

Prečítajte si aj: Prečo je výber správnej postele dôležitý

1. Jednoduchosť je kľúčom k modernému minimalizmu.

Na vytvorenie modernej minimalistickej spálne nepotrebujete hromadu nábytku. Kľúčom k úspechu je znížiť počet predmetov v miestnosti a dbať na to, aby každý z nich mal svoje miesto a účel. Zamerajte sa na funkčné a viacúčelové kúsky, ktoré majú jednoduché línie a jemné farby. Napríklad lavica pri posteli poslúži na sedenie, prezliekanie, či odkladanie vecí počas noci.

2. Používajte čisté, geometrické vzory a hranaté tvary

Pri modernom minimalizme sa za každú cenu vyhnite jasným farbám; namiesto toho sa rozhodnite pre pastelové alebo svetlejšie odtiene, ako sú sivá a biela (a dokonca aj čierna), ktoré udržia čistý vzhľad bez toho, aby príliš zaťažovali oči.

Ak sa chystáte zariadiť celú miestnosť, zvážte použitie čistých geometrických vzorov a štvorcových tvarov, aby ste spálni dodali zaujímavý vzhľad. Geometrické tvary zvýraznite pri dekorácii stien, umenia na stene, alebo pri polohe koberca a postele. Ako hlavné svetlo si zvoľte jednoduchý luster s kruhovým alebo štvorcovým dizajnom.

3. Vyberte si nábytok s podobnou povrchovou úpravou

Ak chcete, aby bol váš priestor svetlý a vzdušný, použitie svetlých farieb a materiálov vám pomôže navodiť túto atmosféru. Ak však uprednostňujete tlmený štýl, tmavšie farby vám môžu vyhovovať viac.

Všade používajte matné povrchy. Matné povrchy sa ľahko čistia a nie je na nich vidieť šmuhy. Pri zariaďovaní spálne použite nábytok s podobným povrchom pre zachovanie kompletného minimalistického vzhľadu.

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk