4 tipy ako si pripraviť spálňu na jeseň

15. 09. 2022

Jeseň sa nezadržateľne blíži a počasie sa postupne mení na chladnejšie. V tomto článku vám priblížime 4 jednoduché tipy ako si pripraviť spálňu na jeseň.

 Jeseň sa nezadržateľne blíži a počasie sa postupne mení na chladnejšie. Preto je načase, aby sme si aj naše spálne zútulnili a pripravili ich na jesenné večerné leňošenie pod teplou dekou alebo perinou. V tomto článku vám priblížime 4 jednoduché tipy ako si pripraviť spálňu na jeseň.

Prečítajte si aj: 4 najčastejšie chyby pri zariaďovaní spálne

1. Hra s textúrami

Miešanie textúr môže byť účinným spôsobom, ako vytvoriť útulnú atmosféru. Napríklad, spoločné použitie kože a dreva dodá miestnosti rustikálny nádych. Koberec na podlahe zvýrazní mäkkosť a zároveň zachová pocit prirodzenosti.

Použitie rôznych materiálov pomáha vizuálne rozčleniť priestor a dodáva mu rozmer. Ak sa vo vašej spálni nachádzajú prevažne tvrdé línie, ako je kov alebo sklo, vyzdobte ju na pohľad mäkkými doplnkami. Či už si vyberiete látkový prehoz na posteľ, alebo sa rozhodnete pre nadýchané vankúše v rôznych odtieňoch hnedej (alebo dokonca modrej), hrajte sa s textúrami, kým nenájdete to, čo bude pre vašu spálňu najlepšie!

2. Pridajte koberec

Ako lepšie dodať priestoru textúru, než kobercom? Koberec sa dá použiť v každej spálni bez ohľadu na štýl alebo ročné obdobie. Počas jesenného obdobia vám však odporúčame rozhodnúť sa pre hrubý plyšový koberec, ktorý krásne zahreje vaše nohy pri každom dotyku.

3. Zakomponujte farby jesene

Jeseň je známa svojimi krásnymi hnedými a červenými farbami. Prečo ich teda nezakomponovať do svojej spálne? Nezamerajte sa však len na teplé odtiene, skúste pridať aj chladné farby. Použitím doplnkových farieb vytvoríte kontrast a miestnosť sa bude zdať väčšia, než v skutočnosti je.

4. Pre zútulnenie použite sviečky

Sviečkami môžete do svojej spálne vniesť teplo a útulnosť. Sviečky s hrejivou vôňou sú v tomto ročnom období ideálne, preto popremýšľajte o použití sviečok s vôňou škorice alebo jablkového koláča - pomôžu vám vytvoriť v spálni príjemnú atmosféru.

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk