Ako vybaviť izbu pre malých aj veľkých študentov

26. 08. 2020

Ako zariadiť izbu pre študenta, aby sa v nej cítil dobre? Tu je niekoľko zaujímavých rád, ako zariaďovanie izby premeniť na zábavu.

Čas nezadržateľne letí, a aj keď všetci máme radi pohľad na naše malé deti hrajúce sa na koberci, vždy nastane obdobie, keď hračky vymenia za zošity a učebnice. Väčšinou je toto obdobie spojené aj s prerábaním detskej izby, keďže detské postele začnú byť úzke a namiesto kútika na hranie potrebuje každý žiak písací stôl. Preto by sme vám chceli priblížiť niekoľko návrhov, ako vybaviť izbu pre malých aj veľkých študentov.

Prečítajte si aj: Výhody a nevýhody čalúnenej postele

Izba nie je len spálňa

Pri zariaďovaní izby tínedžera dbajte na to, že štúdium, trávenie voľného času s priateľmi, či len pohodlné leňošenie sú pre nich rovnako dôležité ako spánok. Izba by mala obsahovať 3 zóny:

  • zóna na spánok

  • zóna na štúdium

  • zóna na trávenie voľného času a návštevy

V zóne spánku by sa mala nachádzať posteľ a nočný stolík, a mala by sa využívať výlučne na spánok. V zóne na štúdium nesmie chýbať kvalitný písací stôl a pohodlná stolička, ktorá podporuje správne držanie tela pri sedení. Netreba zabudnúť ani na dobré osvetlenie nad stolom. Na trávenie voľného času dieťa potrebuje svoj kútik, kde sa bude cítiť pohodlne pri hrách či s kamarátmi. Tu nešetrite vankúšmi a môžete prihodiť aj pár sedacích vakov na podlahu. 

Produkt si môžete zakúpiť tu

Kreatívne využite priestor

Akvárium upevnené na stene. Zaujímavá polička na knihy a iné maličkosti. Čím plnšie a zaujímavejšie bude detská izba vyzerať, tým lepšie. Nezabudnite ani na to, že vaše ratolesti budú potrebovať čím ďalej, tým viac úložného priestoru. Preto sú vstavané skrine alebo postele s úložným priestorom skvelou voľbou na vyriešenie tohto problému. Ak máte malé rozmery miestnosti, veľa miesta ušetrí napríklad aj poschodová posteľ.

Zariaďovanie izby pre malých aj veľkých študentov sa ľahko môže premeniť na veľa zábavy. Nezabudnite sa pri všetkom opýtať na názor svojich detí a nechajte im dostatočne voľnú ruku na prejavenie ich osobnosti. Čím viac budú považovať izbu za svoje dielo, tým lepšie sa o ňu budú starať.

Produkt si môžete zakúpiť tu

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk