Ako redizajnovať spálňu s nízkym rozpočtom

02. 11. 2022

Plánujete nový vzhľad spálne, ale nemáte veľa peňazí? Poradíme vám, ako dosiahnuť nový a svieži dizajn spálne s nízkym rozpočtom.

Plánujete redizajn svojej spálne? Možno ste sa práve presťahovali do nového bytu a chcete si ho zariadiť, alebo potrebujete po rokoch bývania v tej istej miestnosti niečo oživiť. Bez ohľadu na to, v akej ste situácii, existuje veľa spôsobov, ako vytvoriť nový dizajn spálne bez toho, aby ste minuli veľa peňazí. Čítajte ďalej a zistite, ako redizajnovať spálňu s nízkym rozpočtom.

Prečítajte si aj: 4 najčastejšie chyby pri zariaďovaní spálne.

Všetko si naplánujte dopredu

Kľúčom k rekonštrukcii s obmedzeným rozpočtom je plánovať dopredu a uistiť sa, že vaša izba nebude vyzerať ako nedokončený neporiadok.

Nepotrebujete nový nábytok ani drahé doplnky; stačí správna kombinácia starých a nových kúskov, aby ste vytvorili krásnu miestnosť, ktorá bude pôsobiť sviežo a príjemne. Niekedy aj popresúvanie už existujúceho nábytku vytvorí nový vzhľad. Vždy si preto rozloženie nábytku a ostatných vecí naplánujte dopredu, aby ste kupovali nové veci z istotou.

Kreativita pri skladovaní

Odpratanie nahromadených vecí, ktoré zbytočne upútavajú pohľad, je jednoduchým a lacným riešením, ako redizajnovať spálňu s nízkym rozpočtom.

Ak nemáte v posteli úložný priestor, priestor pod posteľou je ideálnym miestom pre nízke boxy, ktoré môžete jednoducho zasunúť a vysunúť. Použite ich na náhradné uteráky, posteľnú bielizeň, prehozy – možnosti sú nekonečné. Dávajte si však pozor, aby ste to neprehnali. Posteľ potrebuje dýchať, aby bola v noci svieža a suchá.

Vymeňte starý a ošúchaný nábytok

Najlepší spôsob, ako vniesť do spálne farbu a štýl, je vymeniť opotrebovaný nábytok za nové kusy. Samozrejme, kúpa novej postele je dosť veľkou investíciou, ktorú však nebudete ľutovať. Aj keď nemáte veľký rozpočet, investovať do kvalitnej postele sa oplatí. Prečo je kvalitná posteľ dôležitá, sa dočítate v tomto článku.

Nebojte sa prehliadnuť aj inzeráty. Množstvo ľudí predáva aj nové kusy nábytku, ktoré sa im v domácnosti nehodia, za výhodné ceny. Pri nákupe z inzerátov si dávajte pozor na kvalitu a vždy si všetko dôkladne prehliadnite osobne.

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk